Senhöstträffen i Svartån(uppdaterad 26/10)

26/10: På morgonen är vattnet ordentligt färgat om än inte lika illa som för 2 veckor sedan. Ingen koll på strömmen men skall försöka kolla det under morgondagen.

På Söndag 29/10 kör vi en försenad Höstträffen i Svartån i Örebro. Samling vid parkeringen till Naturens Hus. Anmälan fram till 0845 lottning 0900.Mäskning 10:50. Fiske 11-15. Sektionspriser. Vid 12 eller flera deltagare börjar vi dela in i sektioner. Startavgift 200kr. En klass. Sportfiskarnas regler. Gädda, Gös och Ål räknas inte.

Denna gång ställer vi inte in oavsett förhållanden. Det är regn på gång igen imorgon men förra gången hade det klarnat till fiskbart igen på 4 dagar. Jag uppdaterar hur det utvecklas under veckan så får man avgöra själv om man vill åka eller inte. Kommentera gärna här på bloggen, Facebook om ni tänker ställa upp. Det är ingen direkt platsbrist så anmälan på söndag morgon går bra. Grundtipset på fisket är väl att löja blir dominerande men det var väldigt mycket mört inne också innan regnen förra gången.

 

Comments

Kommentarer