Pimpel SM 2018

Förra helgen gick årets upplaga av pimpel SM av stapeln på Steningeviken, Mälaren.
Fisket som på förhand hade tippats till relativt höga vikter visade sig vara mycket tufft, varken storleken eller antalet var i närheten av förväntningarna.
Men så är också tävlingsfisket, ibland vill inte fisken och det är kanske då visas det på riktigt vem som behärskar fisket bäst.
Inga medaljer till klubben på lördagens individuella tävling men efter en natt för att fundera och omvärdera taktiker så gick det bättre på lagtävlingen.

Vi får gratulera vårat duktiga junior lag bestående av: Gustaf Eriksson, Emil Asp och Linus Ericsson som tog brons i ÄHJ.

Grattis också även till herrlaget bestående av: Jan-Erik Stange, Peter Pistol och Ove Rosén som tog en fin silvermedalj!
Det var nära att det blev ytterligare en medalj i herrklassen då laget med: Jesper Dyberg, Olle Eriksson och Per Nilsson slutade på en försmädlig 4:de plats, endast knappa 3 hekto från bronsmedaljen.

Även veteranlaget med: P-O Eriksson, Pelle Antonsson och Per Häll tog en bra placering med deras 5:te plats.

Vi vill även gratulera Tomas Uzusienis som kom 2:a på lördagens parallelltävling för att sedan vinna söndagens dito! Tomas har nyligen börjat tävla för NGF och det är mycket kul att se hans framgångar!

 

Om vi nu blickar framåt så är det RST på Alsen lördag och Lag-DM på Norasjön på söndag.
Ni som vill vara med och fiska lag-dm men ännu inte har satt ihop ett fullt 3 manna-lag vänligen kom ned till klubbrummet på onsdag kväll eller kontakta någon som ska så hjälp vi åt att pussla ihop så många lag som möjligt så alla som vill får fiska.

Comments

Kommentarer